Activitats cap de setmana al Matarranya 26/10/2013

Per als propers dies destaquem a la Comarca del Matarraña/Matarranya les següents activitats:

 

       18 ‘Dia dels Bolets’ i 16 ‘Jornades Micológicas’ a Beseit, els dies 26 i 27 d’octubre.  Més informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex2262.pdf

 

Dins de la programació de la fira s’inclou la tercera de les activitats del projecte ‘Viatge pel temps’ que organitza el Departament de Patrimoni Cultural de la Comarca del Matarraña/Matarranya. En esta ocasió els més menuts podran realitzar un viatge en el temps per la localitat de Beseit. S’iniciarà a les 16:30 h a la Plaça de la Constitució. Participa i completa el teu àlbum del Matarranya.

 

       Romeria a l’ermita de Sant Rafael a Ràfels el dissabte 26.

 

       Concert de música inspirada en l’antiga tradició sefardí, a càrrec d’Ana Alcaide.  Este divendres 25 a les 23:00 h en el Santuari de Verge de la Font de Pena-roja de Tastavins. Més informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex8578.pdf

 

       3 Marxa Senderista ‘Camins de germanor’.  El dissabte 26. Sortida des de Mont-roig i arribada a la Cerollera. Mes informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex682.pdf

 

       6 Campionat de ‘guiñote’. El dia 26 a Val-de-roures. Més informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex12314.pdf

 

       Últim cap de setmana per visitar l’exposició ‘entre 2’ a la Sala d’Exposicions Antiga Fàbrica Noguera de Beseit.

 

També, avui dia 24 d’octubre se celebra el ‘Dia Internacional de la Biblioteca’. Recordar-vos que durant els propers dies van a tenir lloc diverses activitats a les biblioteques municipals de la nostra comarca:

 

       25 d’octubre, 17:30 h, Biblioteca Municipal de La Portellada. Activitat d’animació infantil Anem a llegir pintures rupestres!. Organitza Departament de Cultura de la Comarca del Matarraña/Matarranya.

       28 d’octubre, 17:30 h, Biblioteca Municipal de Calaceit. Activitat d’animació infantil Anem a llegir pintures rupestres!. Organitza Departament de Cultura de la Comarca del Matarraña/Matarranya.

       28 d’octubre, 18:30 h, Biblioteca Municipal de Vall-de-roures. Conta contes a càrrec de Marga Labarga. Organitza Diputació Provincial de Terol.

       28 d’octubre, 15:00 h, Biblioteca Municipal de Pena-roja de Tastavins. Conta contes a càrrec de Marga Labarga. Organitza Diputació Provincial de Terol.

       29 d’octubre, 21:00 h, Biblioteca Municipal de Vall-de-roures. Trobada amb l’autor aragonès Félix Teira. Organitza Diputació Provincial de Terol.

       29 d’octubre, 17:30 h, Biblioteca Municipal de La Vall del Tormo. Activitat d’animació infantil Anem a llegir pintures rupestres!. Organitza Departament de Cultura de la Comarca del Matarraña/Matarranya.

 

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYADepartamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

Telf. 978 89 08 81 – Fax 978 89 03 01

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja