Activitats del pont al Matarranya

Els propers dies a la Comarca del Matarraña/Matarranya trobem les següents activitats:

 

      X Jornades Culturals de la Comarca del Matarraña/Matarranya i IV Aficiona’T!:

 

DISSABTE, 7 DE DESEMBRE

 

LLEDÓ

                                          18:30 h. Xerrada: ‘Història de la línia de tren de Val de Zafán’ a càrrec de Josep Antoni Moreno i Guallar. A continuació comentarem vivències personals de la línia de Val de Zafán, 40 anys després del seu tancament. En el Saló Multiusos.

 

AREYNS DE LLEDÓ

                                          22:30 h. Concert de Jazz, Blues i Bossa Nova a càrrec del grup INDIGO.  Al Cinema.

 

DIUMENGE, 8 DE DESEMBRE

 

AREYNS DE LLEDÓ

                                          12:00 h. Actuació infantil: La tornada del bandoler Pantxampla “ni sant, ni lladre”. A càrrec de Tracalet Teatre. Al Cinema.

 

LLEDÓ

                                          19:00 h. Teatre: ‘Tengo trabajo’ a càrrec del grup ‘Mercè Centelles’ de Massalió.  En el Saló Multiusos.

 

      12ª Trobada de Cant Coral ‘Comarca del Matarranya’.  A l’Església de Santa Maria de Fórnols, el dia 6 divendres, a les 18:00 h. Més informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex98396.pdf

 

      El col·lectiu d’artistes ‘Arráils’ inaugura un mercat d’art fresc a Val de Roures el divendres 6, i que estarà obert fins al 5 de gener.  Mes informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex84484.pdf

 

      Queretes, continua amb les jornades sobre la guerra del 36, dedicades al tren, l’estraperlo i els maquis.  Més informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex86612.pdf

 

      La Freixneda, celebra la Plantá del Pí de Nadal.  El divendres es recrearà la matança del gorrino, a les 18:00 h i el dissabte hi haurà un menjar popular ‘fesolada amb morro, orella i xoriço’ amenitzada pels dolçainers.  A la tarde castañada, boniatos i activitats pels més menuts.

 

      Val de Roures, el dissabte 7 entre les 16:00 i les 20:00 h tindrà lloc una nova edició del Chiquifestival.  Diversió assegurada pels més menuts.  En el Pavelló Municipal.

 

      Fórnols, a les 12:00 h del dia 7, en el Centre d’Interpretació Braulio Foz tindrà lloc una xerrada sobre la separació d’esta vila de la de Pena-roja de Tastavins, a la qual va estar unida algo mes de dos segles.  Serà a càrrec de Pedro J. Bel Caldú i ens explicarà el plet entre ambdues localitats quatre-cents anys després.

 

      Calaceit, el diumenge, a les 19:00 h en el Teatre de la Germandat celebra la seva tradicional subhasta de Nadal de dolços i plats salats.

 

Més informació de les activitats que s’organitzaran durant este mes de desembre en l’agenda cultural ‘Matarraña Cultural’, en l’enllaç de la qual podreu descarregar-vos-la:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex74454.pdf

 

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja