A Cadiera Coixa al CAT – Kike Ubieto y Chundarata! a Sant Boi

A CADIERA COIXA al CAT. Presenten el disc MMXIII       

A Cadiera Coixa Coixa neix a finals dels ’90 a Monsó, Osca. Originalment la banda sorgeix amb la idea d’amenitzar cercaviles, rondes, i festes sempre amb la música tradicional aragonesa com a punt de partida. Després de diversos anys en aquesta comesa arriba el moment de consolidar la formació del grup, clarament orientat ja cap als escenaris.
A principi del 2012, la banda s’embarca en la preparació del seu tercer disc. El projecte es basa en la col·laboració amb l’escriptor aragonès Chusé Inazio Nabarro per un disc completament cantat en aragonès i que presenten al Tradicionàrius.

http://www.tradicionarius.cat/ca/a-cadiera-coixa-i-els-ministrils-del-raval/programacio/58

 
Divendres 28 de març a les 22 h

Preu: 10 €
Anticipada 8 € 

Amics del C.A.T. 5 €

 
Centre Artesà Tradicionarius
Plaça d’Anna Frank – Barcelona (Metro Fontana)

 
_________________________________________


LA MASIA – SANT BOI


Divendres 18, 22:00h.
KIKE UBIETO 
 
Des del ragtime fins al tango, la *bossa *nova, la rumba o el rock&roll…amb lletres àcides al més pur Javier *Krahe pot recolzar-se també en la sornegueria de Carlos Cano,
el misticisme de Jorge *Drexler o la sensibilitat de Vinicius de Moraes. Els temps que corren li brinden l’ocasió per a la crítica social apuntant a la política, l’amor o els personatges de televisió (això sí, sense demagògia, directe al blanc i amb molt sentit de l’humor).
http://enriqueubieto.wix.com/kike-ubieto

 
 
Dissabte 19, 22:30h.
 
CHUNDARATA!
Grup de folk nascut a Barcelona i sant boià d’adopció, porta la música aragonesa per tots els racons de Catalunya i Aragó. Neix i té la seva seu al Centro Aragonés de Barcelona i toca principalment tant música tradicional aragonesa com peces de creació pròpia inspirades amb aquest folklore.https://www.facebook.com/pages/Chundarata/66025352824

La Masia
Rambla Rafael Casanova, 28
08830 Sant Boi de Llobregat

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja