Torregrossa acull la 5a Trobada de penyes barcelonistes de les comarques de Lleida i la Franja – Societat – AraPonent

Torregrossa acull la 5a Trobada de penyes barcelonistes de les comarques de Lleida i la Franja

La festa coincideix amb el 40è aniversari de la penya amfitriona Som i Serem de la localitat del Pla d’Urgell
Torregrossa doble  fletxa Divendres, 28.5.2010. 12:00 h
Molt  dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


El municipi de Torregrossa acollirà aquest dissabte, 29 de maig, a la tarda, la 5a Trobada de Penyes barcelonistes de Lleida Sud i Franja de Ponent. La festa està organitzada per la penya barcelonista Som i Serem de Torregrossa, que aquest any celebra el seu 40è aniversari. Als actes, hi participaran representants d’una trentena de penyes, el president de l’Agrupació de  penyes de Lleida Sud i Franja Central, Lluís Pérez, representants del F.C. Barcelona, el Coordinador d’Esports de la Diputació de Lleida, Camil Gómez, i els membres de la corporació municipal de Torregrossa. Està prevista l’assistència de centenars de persones al llarg de la jornada.


etiqueta barça, penyes, torregrossa
Els actes començaran a partir de les 16:30, i es desenvoluparan durant la tarda, el vespre i ben entrada la nit. Destaquen el partit de futbol de la categoria aleví entre l’Intercomarcal (el club on juguen els nens de Torregrossa) i el F.C. Barcelona, l’actuació castellera dels Margeners de Guissona, l’ofrena floral i l’actuació del Cor de Clavé ‘Els Rossinyols d’Urgell’, la xerrada sobre l’actualitat blaugrana, i un sopar de germanor amb ball. A més, també s’organitzarà una exposició de records blaugranes a l’antiga Capella i s’exposaran les copes guanyades la temporada 2008-2009 pel Barça.

Paral·lelament a la festa de dissabte, la seu social de la penya Som i Serem de Torregrossa està acollint aquesta setmana xerrades de les precandidatures a la presidència del Barça. Dilluns, 24 de maig, va ser el torn de la candidatura ‘Somni Blaugrana’, d’Alexis Plaza; dimarts, 25 de maig, va presentar-se la candidatura ‘La Tercera Via’ de Santi Salvat i Josep Maria Minguella; dijous 27 de maig va haver-hi la xerrada la candidatura de Ferran Estrada; i finalment, avui divendres, 28 de maig, es presenta la candidatura ‘Més Barça que Mai’ de Marc Ingla, Ferran Soriano, Alfons Godall i Albert Vicens. Les presentacions tenen lloc al local social de la penya, al carrer Anselm Clavé, número 18, a les nou del vespre.


lectures 132 lectures Comentaris Cap comentari

Torregrossa acull la 5a Trobada de penyes barcelonistes de les comarques de Lleida i la Franja – Societat – AraPonent.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja