Lo català a la Franja migra a lafranja.net

Lo català a la Franja s’ha consolidat com a projecte independent i central de l’actualitat de la Franja. Des d’aquí es difon i es promou la recerca sobre estes comarques catalanoparlants. Lo  nou domini http://lafranja.net/ se converteix en la plataforma de difusió de la realitat de la Franja. Les notícies relacionades en la Franja, la seua llengua, les seues comarques i pobles, i les relacions entre Aragó i els territoris de llengua catalana, tenen lo seu espai a Lo català a la Franja.

Fa 4 anys i 9 mesos (4 de novembre de 2004) Lo català a la Franja <http://franja.tk> consolidava un espai d’informació sobre la Franja. Ho feia mitjançant l’espai de http://franja.balearweb.net/ . I ara migrarà el seu contingut a http://lafranja.net/ . Des de fa un temps l’actualització és paral·lela a ambdós plataformes. A partir d’ara http://lafranja.net/ es converteix en el nucli dur del projecte, i en un període que no s’allargarà massa es migraran la resta de continguts a este domini.

També podeu seguir l’actualitat de http://lafranja.net/ subscrivint-tos al Grup de difusió a http://www.egrupos.net/grupo/icf/alta , seguint lo  seu Feed https://www.lafranja.net/?feed=rss2 , al Twitter http://twitter.com/franja i  al Facebook http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=100000137636871&ref=ts

Si voleu posar-tos en comunicació amb nosaltres podeu escriure-nos a franjaponent@googlemail.com . Mos podeu enviar informacions, errors en el funcionament de la nova plataforma i propostes de millora.

Una de les novetats que hem incorporat recentment ha estat la darrera proposta de Llei de llengües dels socialistes aragonesos, que es preveu que serà un dels punts calents de la política aragonesa en iniciar-se el nou curs: “Proposición de Ley de uso, protección y promoción de las lenguas propias de Aragón” https://www.lafranja.net/?page_id=327

I per finalitzar, un resum de les darreres notícies

http://lafranja.net/

· Un hombre muere apuñalado en las inmediaciones de »

· Carles Barrull: Descubierto en Arén el ´último »

· Proposta del PP de Terol sobre la llei de llengües »

· HOMENATJE A GEMA NOGUERA PER PART DELS ARTISTES »

· Desde Banarus: As luengas en Aragón »

· Noticias de Valderrobres: DESCENSO EN BARCO LOCO POR »

· Noticias de Valderrobres: CORONACIÓN DE LA REINA DE »

· Noticias de Valderrobres: PRESENTACIÓN DEL LIBRO »

· “Si les pedres parlaren” es va llegir a Bellmunt »

· Lorenzo Pastor: “De carpintero a asesor »

· La Franja i Babel »

· Retrasos de más de 6 horas en el área de Urgencias »

· Los médicos de Salou avisan de que no recetan »

http://lafranja.net/

Una abraçada!

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja