Beques Seminari Llibre Ebrenc Internacional

Del 29 de maig al 2 de juny, en el marc de la Fira del llibre Ebrenc i Litterarum de Móra d’Ebre, s’ha preparat un programa adreçat a estudiants i professors de llengua i literatura catalana de la Xarxa Llull i la Xarxa Vives, que inclou:

  • Conèixer de primera mà la literatura ebrenca de la mà dels seus escriptors
  • Projectes de llengua i literatura catalanes amb experts
  • Autors de l’àmbit lingüístic català i espectacles literaris en llengua catalana
  • Estudis de diversitat i estandardització lingüístiques
  • La nova convocatòria de la Beca Joan Veny
  • Visites al patrimoni cultural-històric-literari ebrenc amb guies professionals
  • Participació en les activitats programades en el marc de les dos fires: Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum Móra d’Ebre 2019
  • Trobada amb estudiants de diferents països, autors, investigadors, editors, programadors i llibreters.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar la possibilitat a estudiants i professors d’Universitats de la Xarxa Vives de filologia catalana de participar en aquests programa d’activitats especial i únic a Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

A tal efecte, des de l’Institut Ramon Muntaner s’ofereixen 8 beques. Cada beca cobreix l’allotjament de dimecres a diumenge, els àpats, l’assistència al conjunt dels seminaris i els materials, les visites culturals programades, el desplaçament fins al lloc de les visites i l’accés gratuït a les activitats de la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum Móra d’Ebre.

Le persones interessades en una d’aquestes beques caldrà que presentin el full de sol·licitud adjunt a aquesta notícia i un currículum breu a la seu de l’Institut Ramon Muntaner (Mas de la Coixa, Rotonda Eix de l’Ebre, s/n 43770 Móra la Nova) i a l’adreça lkhatnani@irmu.org abans del dia 20 de maig de 2019. Caldrà que la sol·licitud estigui avalada per un centre o institut d’estudis de recerca local i comarcal. Les sol·licituds es valoraran per ordre d’arribada i en funció del currículum presentat.

Trobareu el document de la sol·licitud a l’arxiu adjunt de l’enllaç https://www.irmu.org/news/2338.

Institut Ramon Muntaner www.irmu.org

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja