La Franja

Aragón Televisión ja es pot sintonitzar a Morella | Comarques Nord

Aragón Televisión ja es pot sintonitzar a Morella


______________________
comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 22 de març de 2010

El consistori de Morella continua treballant per a garantir que la cobertura del senyal de Televisió Digital Terrestre arribe a totes els hogars i amb una qualitat notable. En aquestos moments, la prioritat “és que tots els nostres ciutadans puguen veure la TDT, amb el màxim de garanties”, ha explicat el regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TICs), Ernesto Blanch. Fins a la data, s’han registrat problemes en algunes masies i en alguns municipis que depenen de Morella. Però, la gran novetat és que ja es rep el senyal d’Aragó Televisió, que es veu pel dial 56 i d’un altre canal de la mateixa cadena.

De la mateixa manera, l’edil ha afirmat que “el nostre compromís està en què, a més que arribe el senyal als hogars en condicions, l’oferta de canals siga el més àmplia possible i que siga el ciutadà el que trie els continguts que desitge”. El regidor ha explicat que “fidels al nostre compromís i al manifest de la Televisió sense Fronteres, estem treballant perquè la recepció del senyal de les televisions autonòmiques veïnes i de la televisió local, arriben a tot el nostre terme”.

Respecte als problemes que s’estan produint en la recepció, Blanch afirma que “són totalment aliens a l’Ajuntament i, sempre que s’han produït, hem seguit el protocol d’actuació per a esmenar-los en el menor temps possible”.

Aragón Televisión ja es pot sintonitzar a Morella | Comarques Nord.

Exit mobile version