Nebulosa Gràfica (Matarranya) presenta el seu bloc: Compromesos en lo territori

cfcalaceite_052_pcfcalaceite_060_pcfcalaceite_041_pcfcalaceite_009_pmontaje_calaceitecf_pcfcalaceite_100_p

Compromesos en lo territori – Nebulosa Grâfica.

Compromesos en lo territori

Abans de començar a teclejar estes paraules miro per la finestra i veig com el sol brille sobre les fronteres i los carrers de pedra de Massalió, veig com la llum de la tarde va caient sobre el territori on vivim i treballàvem, sóc conscient d’allí on es desenvolupa la nostra vida… Ho sento avui i ho vam sentir mentre Nebulosa passave del món dels somnis a la realitat, i en aquell pas un dels conceptes que va impregnar el seu naixement va ser la responsabilitat social envers lo nostre territori.

Des del primer dia, som conscients que la nostra càmera capta imatges de les persones, tradicions o activitats que dia a dia fan que los nostres pobles, la nostra comarca, el nostre territori segueixi viu. Per això, des del primer moment tenim clar que part de la nostra feina ha de revertir en la societat que mos envolte. Per això, des del primer pas hem estat oberts a col·laborar, a vegades econòmicament i altres en lo nostre temps, en les persones i entitats que fan que Nebulosa existeixi.

D’esta manera, hem col·laborat desinteressadament d’alguna o altra manera en entitats tant diverses com lo Club de la Joventut de Massalió, l’equip de Futbol Sala Infantil de Massalió, en l’Associació de Jóvens de Pena-roja (Franjarock), en lo Club Polideportivo Cretense de Queretes, en l’Associació Casa Nostra (Kodorock) de La Codonyera, en l’Associació Cultural Medievo de Queretes, en lo Club Trial Matarraña de Valderrobres, en lo Horta Futbol Club d’Horta de Sant Joan o en la Comarca del Matarranya, entre altres. En definitiva, intentem col·laborar en la mesura que podem en totes aquelles entitats i particulars que mos ho demanem i pensem que fan un treball desinteressat i imprescindible per a què los nostres pobles siguen dinàmics i continuon existint..

Avui tos ensenyem les noves samarretes del Club de Futbol de Calaceit que hem fet des de Nebulosa Gràfica i que estan patrocinades pel Bar Restaurant La Cantonada i en les que natres també hem volgut posar lo nostre granet de sorra…

Cada projecte, cada col·laboració mos fa créixer un somriure i esperem que a tots vatres també

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja