// Patrici Barquín

Com mos hem de veure! Embolicats, un camí més, a la indecència d’aquells que ho volen canviar tot pa que tot segueixi igual. Insultats per aquells éssers que, tenint una pila d’estudis i un currículum d’astí a Torrent, són incapaços de desenvolupar un argumentari coherent sense recorre a la fal·làcia i a l’insult. Clar que tot això és culpa meua per llegir-me articles d’aquell diari, tan sàviament qualificat com “coprofàgic” per Carlos Taibo: El País, referent de cultura de la “beautiful people” i la classe social liberal progressista.

L’article en qüestió du la signatura d’un personatge gens sospitós com és: José Donoso. Dic que no és gens sospitós (ironia mode on) perquè presideix la “Unión Española Fotovoltaica” i li publiquen coses a El País, coses com l’article: “El negacionismo, la mayor amenaza para el proceso de transición ecológica”. Apa, i es queda tan ample! Res com introduir la paraula “negacionista” a un “argumentari” per a ridiculitzar a l’altre i llençar la fal·làcia ad hominem.

Continuar llegint… Il Gattopardo » Temps de Franja