Setmana Superliterària al Matarranya, sobre Moncada

Només queden dos dies per al cap de setmana SUPER LITERARI AL MATARRANYA i us enviem ja les darreres novetats sobre la 7a Trobada d’autors ebrencs al Matarranya:
Aquest any aprofitant que la Trobada fa un Homenatge al Jesús Moncada, però no tant a l’escriptor com a l’artista, hem invitat al col·letiu d’artistes ARRAÏLS, creat recentment al Matarranya, a presentar-nos aquest grup. A més, al matí ens rebran a Beseit, a l’Antiga Fàbrica Noguera a les 12 h, per a presentar-nos la primera exposició d’este col·lectiu: ARRELS.
D’altra banda, continuem innovant i experimentant. Turispad ens ha preparat moltes sorpreses per a conèixer noves eines de comunicació a través dels ipads, tant en la gimcana literària com en el transcurs del dinar.
Ja tenim tothom confirmat. Més de 15 ponents al llarg del dia… La germana del Jesús Moncada, els millors especialistes de la seua obra, representants de Mequinensa, els seus amics i amigues… La creme de la creme del Moncada aquí a casa, al Matarranya.
Espero que ens puguéssim trobar este cap de setmana físicament. Però, si no podeu, estigueu atents al Facebook i al twiter!
Recordeu que la festa comença dissabte.
Octavi

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja