El Punt Avui – Notícia: Aragó aprova la llei que va en contra del català

El Punt Avui – Notícia: Aragó aprova la llei que va en contra del català.

 

El govern aragonès no pensa fer marxa enrere en la nova llei que margina el català i ja n’ha aprovat el text. A partir del mes de setembre començaran els tràmits parlamentaris per tal que el projecte tiri definitivament endavant. La nova legislació suspèn l’actual llei de llengües, i el català quedarà arraconat a la Franja en favor de la “llengua aragonesa pròpia de l’àrea oriental”. Des que es va conèixer la intenció de l’executiu aragonès, hi ha hagut un munt de crítiques i de campanyes a favor del català. El govern d’Artur Mas ha demanat que es faci un replantejament i un grup d’alcaldes de la Franja també han plantat cara. Areny de Noguera (Ribagorça) va ser el primer municipi que va votar una moció contra la nova llei.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja