Protesta de les AMPES del CRA Algars « Lo finestró del Gràcia

Protesta de les AMPES del CRA Algars « Lo finestró del Gràcia.

Els pares i mares del CRA Algars (al qual pertanyen els col·legis d’Arenys de Lledó, Beseit, Queretes i Lledó) una vegada més tornem a mostrar la seua total disconformitat davant la decisió presa pel Departament d’Educació, Universitat, Cultura i Esport del Govern d’Aragó de reduir el nombre de mestres en els seus centres: dos mestres (un de Queretes i un altre a Beseit). És per això que avui a les 10 h, al Saló d’actes del Conservatori Professional de Música d’Alcanyís, aprofitant la visita de Begoña Lahoz Lafuente, directora del Servei Provincial d’Educació i Inspecció, faran lliurament d’una carta on els pares i mares del CRA Algars mostraran el seu total desacord.

La DGA suprimeix 450 docents i demana un inici de curs “normal”