Camacho: “Mas vol convertir els nostres germans valencians i aragonesos en estrangers”

Mas vol convertir els nostres germans valencians i aragonesos en estrangers – Notícies Política – e-notícies.

 

Camacho diu que el president “ha dimitit i s’ha embolicat amb l’estelada per tapar la seva mala gestió”

Camacho, durant la visita a Tarragona
Camacho, durant la visita a Tarragona

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat aquest dijous que el president de la Generalitat, Artur Mas, “vol convertir els nostres germans valencians i aragonesos en estrangers”. “Però nou segles d”història compartida no es poden trencar per l’aposta per la divisió i la separació de Mas”, ha afegit.

En un acte a Tarragona ha lamentat que “aquest mateix full de ruta separatista és el que vol construir duanes a la N340 i a l’AP7, entre Alcanar i Vinaròs, un fet que cap persona sensata pot compartir”.

D’altra banda, ha comentat que “el projecte de l’arc mediterrani, en el qual Tarragona juga un paper capital, quedarà bloquejat per l’objectiu de CiU de posar fronteres”. Sánchez-Camacho ha contraposat aquesta actitud amb la del Govern del PP, “que aposta clarament pel corredor mediterrani: una nova línia de mercaderies del port de Tarragona amb una inversió de 160 milions d’euros el 2013, de la qual el Govern del PSOE no en va deixar ni una presentació en power point, i una altra inversió de 100 milions d’euros en el tram Vandellòs-Tarragona”.

També ha assegurat que “per al PPC la prioritat en aquesta campanya seguiran sent les mesures econòmiques per sortir de la crisi i crear llocs de treball”. Segons la presidenta del PPC, “Mas ha dimitit i s’ha embolicat amb l’estelada per tapar la seva mala gestió al capdavant del Govern. Però les dades reals són que des que Artur Mas és president cada dia gairebé 300 persones es queden a l’atur”. Així mateix, ha assenyalat que “el separatisme ens portarà encara més atur perquè, com ja ha dit públicament algun empresari valent, amb un procés de separació, haurien de marxar o abaixar la persiana”, ha afegit.