CNT Fraga 14-N Vaga General, concentració a les 12 del migdia.

Indymedia Barcelona: CNT Fraga 14-N Vaga General, concentració a les 12 del migdia..

CNT Fraga 14-N Vaga General, concentració a les 12 del migdia.
11 nov 2012
Comunicat
Vaga General 14 N, Concentració Fraga, català.PNG
Confederació Nacional del Treball
Federació Local de Sindicats de Fraga

A TOTS LOS TREBALLADORS I TREBALLADORES

A TOTA LA SOCIETAT CIVIL

A TOTES LES ORGANITZACIONS SOCIALS SINDICALS I POLÍTIQUES

Comuniquem que el passat dia 31 d’octubre el Comitè Confederal de la CNT va legalitzar davant el Ministeri de Treball la convocatòria de vaga general de 24 hores per al pròxim dia 14 de novembre.

Des del dia posterior a la vaga general del 29M, la CNT ha treballat per una nova convocatòria de vaga, i per una campanya de mobilitzacions generalitzades que vagen més enllà de les convocatòries de 24 hores, fins a aconseguir la retirada de la reforma laboral, també la paralització de les successives reformes legals en favor de la banca i la gran patronal, i la suspensió immediata de les polítiques de retallades socials.

La CNT de Fraga fa una crida a la participació a tots els treballadors i treballadores en actiu o a l’ atur, estudiants, jubilats, jubilades, a totes les organitzacions socials, sindicals i polítiques i a tota la ciutadania, que comparteixin la nostra preocupació i rebutgin les dures retallades laborals i socials que el govern central i altres administracions estan realitzant.

Fem també una crida, per participar dimecres que ve, 14 de novembre, en la concentració a la Plaça d’Espanya (davant de l’Ajuntament), a les 12 del migdia, per fer visible a les autoritats la nostra disconformitat amb les seves polítiques.

CNT Fraga

Fraga novembre 2012

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja