IX Trobada d’Entitats i Associacions Culturals de les Comarques de la Diòcesi de Tortosa (Terres de l’Ebre, Priorat, Franja, Maestrat i Ports), a Horta de Sant Joan

El dissabte 24 de novembre tindrà lloc la IX Trobada  d’Entitats  i Associacions Culturals de les Comarques de la Diòcesi de Tortosa (Terres de l’Ebre, Priorat, Franja, Maestrat i Ports), al Cap de l’Ecomuseu dels Ports (Horta de Sant Joan).

El tema principal de la Trobada d’enguany, tenint en compte que es commemoren els 700 anys de la desaparició de l’Orde del Temple, és Arquitectura i Organització Territorial Templera a les Terres de l’Ebre.

 Aquesta activitat forma part del conjunt d’activitats que s’han dut a terme durant aquest 2012 en relació a aquesta commemoració i que ha estat coordinat pel Museu d’Història de Catalunya i per l’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de moltes entitats i ajuntaments del territori.

El termini de les inscripcions és el 21 de novembre a merce (arrova) irmu.org o al tel. 977 40 17 57; el preu del dinar és de 14€ i es realitzarà el pagament el mateix dia de la trobada.

Per altra banda, com ja sabeu, durant la jornada es presenten diferents projectes en què estan treballant els centres. Si voleu formar part d’aquestes presentacions ens ho heu de dir el més aviat possible.

Gràcies, per endavant, per la vostra col·laboració.

Trobareu el targetó i tota la informació a http://www.sre.urv.es/proves/rmuntaner/html/apartats-esquerra/fitxa_activitats.php?id=395

Institut Ramon Muntaner http://www.irmu.org