Una samarreta de Moritz « Lo finestró del Gràcia

Una samarreta de Moritz « Lo finestró del Gràcia.

 

Moritz

En les darreres hores ha esclatat a les xarxes socials el lema ‘Keep calm and speak catalan’ com a protesta contra la reforma de la llei d’Educació que promou el ministre espanyol José Ignacio Wert. Tant aquest lema com el logo que se n’ha fet, són obra de l’informàtic i professor universitari Josep Maria Ganyet, col·laborador habitual de RAC1. Tant és així que la cervesera Moritz ha anunciat que faria una samarreta amb aquest lema per contribuir a la campanya de protesta contra l’avantprojecte de llei del govern espanyol i en defensa del català a l’escola. Els beneficis de la venda de les samarretes els donaran a la plataforma Som Escola. Vilaweb

La catalana cerveza Moritz es fabrica a Saragossa a la planta d’Ambar, abans dita “La Zaragozana”