Tortell Poltrona actua a Fraga el dia 29 | Mas de Bringuè

Tortell Poltrona actua a Fraga el dia 29 | Mas de Bringuè.

tortell-poltrona 2

 

El pallasso català Tortell Poltrona actuarà a Fraga el dia 29 de gener en el recinte exterior de la Biblioteca Gianni Rodari a les 17.30 hores, en un acte organitzat per l’Institut d’Estudis del Baix Cinca (IEBC). L’entrada és lliure i gratuita i hi col·labora en la difusió l’Ajuntament de Fraga. L’artista barcelonès també actuarà al col·legi Sant Josep de Calassanç d’aquesta localitat.
Tortell Poltrona (el seu nom real és Jaume Mateu, i va néixer a Barcelona el 1955) va ser  fundador i director del Circ-Cric- i és un dels pallassos més reconeguts a nivell nacionao i internacional. En el seu currículum figuren fites com la direcció del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat, la fundació del Centre de Recerca de les Arts del Circ a Santa Maria de Palautordera i la seua tasca en la societat Pallassos sense Fronteres. Poltrona ha treballat durant els seus gairebé quaranta anys de carrera amb il · lustres pallassos i showmans com Charlie Rivel, Oleg Popov, Jango Edwards, Johnny Melville o, fins i tot, Leo Basi.

Fonts de l’IEBC, que ha aconseguit aquesta actuació gratuita, lamenta no haver pogut assolir una mini-gira per altres pobles del Baix Cinca “per manca d’interès, i la desídia d’Ajuntaments, col·legis i altres entitats de la comarca.”

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja