Ortells recupera el senyal de les cadenes autonòmiques d’Aragó i Catalunya | Comarques Nord

Ortells recupera el senyal de les cadenes autonòmiques d’Aragó i Catalunya | Comarques Nord.

Les cases d’Ortells també han recuperat, este cap de setmana, la recepció del senyal de les cadenes autonòmiques de Catalunya i Aragó. La localitat no podia rebre estes emissions des de fa més de dos anys i mig.

El regidor delegat d’Ortells i de tecnologies de la informació i comunicació, Ernest Blanch, afirma que “esta és una bona notícia per a Ortells, ja que a poc a poc es va recuperant la normalitat en l’espai radioelèctric de les distintes localitats”.

Cal assenyalar que en l’últim any, la localitat també ha millorat la seua cobertura telefònica o que ha aconseguit que arribe el senyal de Guifi.net, per a poder accedir a Internet. Estes millores reduïxen la bretxa digital d’esta zona d’interior.