La Fira d’Antiguitats de la Freixneda | Lo finestró del Gràcia

La Fira d’Antiguitats de la Freixneda | Lo finestró del Gràcia.

 

La Freixneda 5

Aquest any s’han complert els 15 anys de la Fira d’Antiguitats, Arts i Oficis de la vila de la Freixneda.

La Freixneda 1La Freixneda 2.La Freixneda 3Les primeres hores del dia 30 de març no presagiaven pas que el sol lluiria sobre els carrers de la Freixneda. Malgrat les previsions, no massa encoratjadores, els vilatans i visitants ompliren els espais de la fira —la plaça, els porxos i l’entrada al poble. Durant les hores centrals del dia s’esbandiren el núvols i guanyà el sol envoltat del blau del cel matarranyenc.

A les paradetes hi havia de tot i per a tots els pressuposts: eines del camp i de la casa, mobles, discs i aparells musicals, llibres, joguines, artesania de la fusta i del vidre, espardenyers… . Oberta la sala d’exposició de Josep Maria Aragonès, el públic podia gaudir de les velles i noves escultures. Fins i tot, les botigues de queviures del poble feien l’agost al mes de març, però aquest any no hi havia paradeta d’ASCUMA, potser per la previsió de mal temps.
La Freixneda 4La Freixneda 6La Freixneda 7

En dues taules s’oferien olives, talls d’un cuixot, que anava reduint-se al pas dels minuts, i vi dels porrons,

La Freixneda 8La Freixneda 9La Freixneda 11Varem poder saludar l’alcalde, Javier Adell, el president de la Comarca, Francisco Esteve i altres autoritats, mentre feien una passejada per la Fira. Tot un èxit de públic.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja