Activitats de la setmana al Matarranya

Este cap de setmana se celebrarà la setena trobada de bandes de música de la Comarca del Matarraña/Matarranya que organitzem des del departament de Cultura.  Serà en el Poliesportiu de Valljunquera, el dissabte 13 a les 18:30 h i intervindran les bandes musicals de ‘Peñarbes’, ‘San Antón’ i ‘Francisco Turull’.

Una altra cita important tindrà lloc a Massalió el diumenge al matí a partir de les 11:00 h amb el Cross Escolar destinat a xiquets d’entre 3 i 15 anys, que en esta ocasió ha organitzat el departament d’Esports de la Comarca del Matarraña/Matarranya.

També el diumenge a la tarda a Queretes a les 17:00 h es realitzarà un concert benèfic a favor de l’Assoc. Espanyola contra el Càncer a càrrec de les escoles de jota de Queretes, Pena-roja de Tastavins, Valljunquera, Montroig, Fontdespala, Castelseras i Alcanyís.

Quant a formació, este divendres l’associació de dones de La Freixneda realitzarà un taller sobre llets vegetals i el dimecres 17 l’associació de dones de Valljunquera també realitzarà un taller d’aprendre a cuinar amb civada.

Recordar-vos que encara queda temps per inscriure-us en l’activitat que estem organitzant pel 23 d’abril a Lledó on llegirem poemes del poeta de La Freixneda, Juli Micolau, acompanyats de música que oferirà l’associació musical San Antón.

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja