Tremosa pregunta a la Comissió europea per la central tèrmica de Mequinensa

Tremosa pregunta a la Comissió europea per la central tèrmica de Mequinensa

El diputat al Parlament Europeu per CiU i per Convergència Democràtica de la Franja recorda a la institució europea que la instal·lació es basa en una tecnologia altament contaminant.

El diputat al Parlament europeu, Ramon Tremosa, ha preguntat aquest mes de setembre a la Comissió Europea pel projecte de la central tèrmica de Mequinensa. Tremosa explicita que la central usarà combustible d’escombrera de mina en un 70% i de carbó, en un 30%. Planteja també que aquest tipus d’instal·lacions es basa en una tecnologia poc eficient pel que fa a la produccció d’electricitat i altament contaminant. Així, l’eurodiputat demana que, “tenint en compte el protocol de Kyoto, els objectius del programa Aire pur per Europa i els de la directiva 2001/80/CE, quina opinió li mereix a la Comissió que es contrueixi aquest tipus de centrals que tenen una tecnologia que està caient en desús a la resta de la Unió Europea?”.

Es preveu que la resposta del comissari de Medi Ambient de la Unió Europea, Stavros Dimas, es faci pública en el mes d’octubre.

Facebook | Marta Canales: Tremosa pregunta a la Comissió europea per la central tèrmica de Mequinensa.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja