6ª Mostra Taula del Sénia a Vall-de-Roures

6ª Mostra Taula del Sénia a Vall de Roures
(Este cap de setmana: 26 i 27 de setembre de 2009)

Javier Velasco (Consejero Presidencia DGA) presidirà els actes

La Mancomunitat de la Taula del Sénia celebra este cap de setmana la seua 6ª Mostra, després de les celebrades a Vinaròs, Sant Carles de la Ràpita, Benicarló, Ulldecona i Alcanar.

És la primera vegada que es celebra a un dels 3 pobles aragonesos que formen part de la Mancomunitat (Vall de Roures, Beseit i Pena-roja de Tastavins) i, per això, per delegació del President Marcelino Iglesias, assistirà el Consejero de Presidencia H. Sr. Javier Velasco.

Els actes de la Mostra començaran el diumenge (27 de setembre) a les 12h. (a la plaça Comunidad Autónoma de Aragón, a la vora del pont de pedra sobre el riu Matarranya) on hi hauran els estands dels pobles i de la Mancomunitat, amb artesania, productes tradicionals, informació, turisme. També hi hauran degustacions de productes salats a les 13:30 i de dolços a les 18:30. La Mostra estarà oberta de les 12 a les 14 i de les 17 a les 19. A més, als porxos de l’ajuntament, hi haurà informació de la Mancomunitat (exposició, vídeos, georeferenciació…)

Ja a la tarda, hi haurà desfilades de Bandes de música, grallers, etc. per diversos carrers, acabant al recinte de la Mostra. I, posteriorment, a les 19:15 a la plaça de l’ajuntament hi haurà l’actuació del Grup de Jota de Vall de Roures, acabant així la jornada.

Al migdia hi haurà una reunió de treball dels Alcaldes membres de la Mancomunitat amb les Autoritats. A més del Consejero Javier Velasco, estaran el Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre Lluís Salvadó, el Diputat de Teruel Rafael Martí, el President del Consell del Montsià Castor Gonell i la Vicepresidenta del Matarranya Rosa Domènech. Per la M-TdS, estaran el President Jordi Romeu, l’Alcalde de Vall de Roures Carlos Boné i molts altres Alcaldes i Regidors.

Dissabte, actes a Beseit i a Pena-roja de Tastavins

Donat que hi ha 3 pobles a la part aragonesa, els actes preliminars del dissabte 26 de setembre es faran allí. Concretament a:

BESEIT a les 20h a l’Església de Sant Bartolomé, Concert del Grup de corda “MoMa, Orquestra de cambra” i de la Coral de Beseit.

PENA-ROJA DE TASTAVINS a les 22:30, actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja