Sin-MUGA, primera Fira del Llibre Baix-aragonés « Lo finestró del Gràcia

Sin-MUGA, primera Fira del Llibre Baix-aragonés

SinMuga

Els dies 3 i 4 d’octubre tindrà lloc al poble de Valdealgorfa, la Primera Feria del Libro Bajoaragonés, SinMUGA (Primer encuentro cultural de la Tierra Baja), amb un munt d’actes, tal com podeu veure al programa. Han estat invitats els Centres d’Estudis y Associacions Culturals de les Comarques del Baix Aragó, Baix Aragó-Casp, Bajo Martín, Andorra-Sierra de Arcos i Matarranya. L’Associació Cultural del Mataranya, com és lògic, ha estat invitada i per tant hi participarem. Tindrem un parada amb les nostres publicacions, participarem en la taula redona, en la presentació de llibres i en la lectura de poemes a diferents indrets del poble. Serem els únics de llengua catalana. Serà una bona experiència.

Programa de la fira: SinMUGA Programa-1

Sin-MUGA, primera Fira del Llibre Baix-aragonés « Lo finestró del Gràcia.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja