Llibreria Serret de Vall-de-roures “PREMI NACIONAL DE CULTURA”

3 d’octubre a les dotze del mati,a la meua llibreria, Jesús Mª Tibau, firmará “Una Sortida digna” el seu darrer èxit publicat per Cossetania Edicions…el mateix dia que estic a Lleida pels “PREMIS NACIONALS DE CULTURA”

Estic molt content, de fer la primera presentació i firma de llibres del darrer èxit editorial del Jesús Mª Tibau, publicat per Cossetania Edicións i que aquesta setmana, concretament el dilluns 21 de setembre, solament , obrir la capsa, em trobo amb la sorpressa de tenir els llibres a les meues mans…un del llibres que com el “Vertigen del Trapeziste”, ere un llibre esperat per mi i per tots els seguidors del Tibau.

Un dia molt especial mos espere als dos, el divendres dia 2 ell, es un dels finalistes dels “Premis bloc de Catalunya”,l’acte de lliurament dels Premis a Vic el proper divendres 2 d’octubre.
I si es premiat, tindra que estar a Vic a l’acte de lliurament dels Premis bloc.cat .
Al dia sigüent, l’espero a la llibreria a les dotze del mati, per fer la firma de llibres mes important que em fet fins ará Jesús i jo, li tinc preparats 90 exemplars per disfrutar amb tots vatros d’una festa tan fìsica com virtual, en un dels moments millors tan d’ell com meus…una rel.lacio d’amistat que ens porte a fer coses que realment no podiem imaginar mai…us espero el dissabte dia 3 a la llibreria per seguir la festa que podreu trobar virtual i puntualment a la fotogaleria del serretbloc.

El dissabte dia 3 d’octubre El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, em lliurará el  “Premi nacional de Cultura, per la promoció social de la llengua catalana”, al Auditori Enric Granados, de lleida, i que es retransmetrà en directe a les 19 hores pel Canal 33 de Televisió de Catalunya. Un premi molt important per la llibreria Serret, per Vall-de-roures, pel Matarranya, però, sobretot per la “Literatura Ebrenca”, ya que es per mig vostre que he conseguit aquet reconeiximent a la feina feta, i a la que falte per fer-hi….els que teniu un contacte mes dirècte am mi sabeu el que dic.

Us espero el dissabte, no falteu…

Octavi Serret

amb un document adjunt, teniu el cartell i la invitació

Documents adjuntsArticles relacionats

Serret Bloc.