Aiguaiva en lluita | Lo finestró del Gràcia

Aiguaiva en lluita | Lo finestró del Gràcia.

Aiguaviva 1

Segurament molts de vosaltres ja coneixereu el projecte d’una presa de laminació sobre el riu Bergantes i els impactes ambientals i de altres tipus que produiria —llegiu plec d’al·legacions. El poble d’Aiguaiva s’ha aixecat en lluita contra la construcció d’aquesta presa. A fi i efecte de coordinar les accions per a la desestimació del projecte s’ha creat la Plataforma “El Bergantes no se toca”, la qual demana l’ajut de particulars i institucions de tota mena.

Més avall trobareu el plec d’al·legacions que s’hauria de signar.

 “Instruccions de la Plataforma per signar el document d’al·legacions

La plataforma “El Bergantes no se toca” ha elaborat les al·legacions amb la col·laboració d’altres col lectius:

Tots els que resideixen fora d’Aiguaviva  poden descarregar-les i signar el document després d’omplir-lo amb les vostres dades i enviar-lo per correu ordinari a l’Ajuntament (Ayuntamiento de Aguaviva, CP 44566) (Teruel), per a què allí siguin rebudes FINS DIMECRES 19 DE JUNY, aquest inclòs.

Sabem que és molt poc temps, però us demanem que li doneu la màxima difusió possible.
Moltes gràcies.”

Alegaciones Presa Bergantes Junio 2013-1

Noticia La Comarca

Notícia El Periódico

Diario de Teruel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA