Diputació preveu millores a les carreteres de Ràfels, Torredarques, Arenys i la Torre | Comarques Nord

Diputació preveu millores a les carreteres de Ràfels, Torredarques, Arenys i la Torre | Comarques Nord.

comarquesnord.cat . Ràfels . dijous, 13 de maig de 2013 . Deixa un comentari
Etiquetes:

El vicepresident segon i diputat delegat d’Infraestructures de la Diputació Provincial de Teruel, Ramon Millán, ha fet el balanç d’actuacions de millora fetes per la institució, i que afecten a un total de 10 carreteres de la província. Estos projectes permeten complir amb el programa de condicionament iniciat el passat mes de març, i dins d’este primer paquet aprovat per al 2013, la Diputació de Terol ha acabat l’última fase de la carretera a Guadalaviar, l’última fase de la de Moscardón, la carretera de Formiche, la provincial a Abejuela i la carretera d’entrada a Cirujeda, entre altres.

Paral·lelament, la Diputació està treballant en altres projectes de millora, com ara a la carretera provincial TE-V-3005, que va de la N-232 a Ràfels. En este cas la inversió, amb càrrec al Pla Viari 2012, puja a 205.000 euros, i les obres està previst que acaben durant este estiu. Al mateix temps, la Diputació Provincial destinarà els romanents del Fons d’Inversions de Teruel (FIT) a l’última fase de millora de la carretera TE-V-3001 a la Torre del Compte. Diputació també està treballant en l’expropiació de terrenys de les carreteres TE-V-8411 a Torredarques i la carretera TE-V-3341 a Arenys de Lledó.

Ramon Millán va mostrar la seva satisfacció per “l’eficàcia amb què s’està complint el calendari de millora de la xarxa viària local amb un nivell d’execució altíssim sobre les previsions inicials”. Estes actuacions responen a “la necessitat de millorar les condicions d’accés als municipis de la província i complir el compromís que tenim adquirit amb tots els veïns”. El treball d’este conjunt d’obres suposarà una inversió de 1 milió d’euros finançats pel Fons d’Inversions de Terol de 2012.

Millán var recordar que “gràcies a este fons hem pogut concloure fases pendents de diverses carreteres i millorar aquelles que són fonamentals per a l’accés a diversos municipis o presentaven un alt nivell de deteriorament”. A més, esta inversió “afavorirà les empreses d’este sector que han patit les conseqüències de la crisi i d’esta manera poden mantindre la seua activitat i generar ocupació, dos aspectes fonamentals per a la província de Teruel”.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja