Javier Velasco (Consejero DGA) serà l’interlocutor de la Taula del Sénia

Javier Velasco (Consejero DGA) serà l’interlocutor del Govern

La Mancomunitat de la Taula del Sénia va celebrar a Vall de Roures este cap de setmana la 6ª Mostra, després de les celebrades a Vinaròs, Sant Carles de la Ràpita, Benicarló, Ulldecona i Alcanar.

Per delegació del President Marcelino Iglesias va assistir el Conseller de Presidència Excm. Sr. Javier Velasco. També van estar el Delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre Lluís Salvadó, el Diputat de Teruel Rafael Martí, la Diputada a Corts Yolanda Casaus, el President del Consell del Montsià Castor Gonell i la Vicepresidenta del Matarranya Rosa Domènech. I per la Mancomunitat, a més del President Jordi Romeu i l’Alcalde de Vall de Roures Carlos Boné, van estar Alcaldes i Regidors d’Alcanar, Càlig, Freginals, la Galera, Godall, la Jana, Mas de Barberans, Morella, Pena-roja de Tastavins, Rossell, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, la Sénia, Traiguera, Ulldecona, Vall de Roures, Vallibona i Vinaròs. Tots ells van estar reunits al Saló de Plens, parlant com a amfitrions l’Alcalde i el President i presentant un informe el Gerent. El Conseller Javier Velasco va contestar a la petició d’un interlocutor del Govern d’Aragó per a la M-TdS que seria ell mateix i que ja es coordinaria amb els altres Departaments.

La Mostra, amb carpes dels pobles va estar a la plaça Comunidad Autónoma de Aragón (a la vora del pont de pedra sobre el riu Matarranya) amb artesania, productes tradicionals, informació, turisme…

També van haver degustacions de productes salats i dolços. A més als porxos de l’ajuntament va haver durant tot el dia una Exposició sobre el riu Matarranya.

Matí i tarda van haver desfilades de Bandes de música, grallers i rondalla. I al acabar, actuació del Grup de Jota de Vall de Roures.

Dissabte, actes a Beseit i a Pena-roja de Tastavins

Donat que hi ha 3 pobles a la part aragonesa, els actes preliminars del dissabte 26/09 es van fer allí. Concretament a:

BESEIT a les 20h a l’Església de Sant Bartolomé, Concert del Grup de corda “MoMa, Orquestra de cambra” i de la Coral de Beseit.

PENA-ROJA DE TASTAVINS a les 22:30, actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Els 2 actes van tindre gran acceptació, assistint moltíssima gent.

Mancomunitat.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja