Nazis, la Freixneda, regidors, PP

Fa unes setmanes el Partit Popular d’Altafulla comparava l’acte de constitució de l’Assemblea Nacional Catalana amb una foto d’una assemblea nazi. Foto que pel que sembla ha d’estar en l’arxiu fotogràfic dels regidors populars o en els seus manuals ja que aquesta mateixa foto va ser utilitzada fa uns mesos un regidor del Partit Popular de la Freixneda (Comarca del Matarranya). Est comparava en el seu blog la votació a mà alçada per triar al nou alcalde d’aquest municipi amb la mateixa assemblea nazi.

 https://docs.google.com/file/d/0B6rZ_Ix1htYwLUlOa21lRERDRDQ/edit?usp=sharing

http://www.lavanguardia.com/politica/20130702/54377147673/pp-altafulla-acto-anc-nazi.html

Aquests fets no tinguin res que veure, sigui una maleïda coincidència però és intolerable que càrrecs públics, per petits que siguin els municipis que representin, tinguin la indecència de comparar un ple d’un ajuntament triat democràticament o la constitució d’unes organització legal amb una assemblea nazi que representa un dels fets més repudiables de la història de la humanitat.
Que llàstima que en territoris tan propers com és el cas de Catalunya i Aragó, els regidors del Partit Popular coincideixin amb tan mal gust i tan males formes a criticar als quals no veuen la vida de la mateixa forma. Hagués estat molt més positiu que haguessin coincidit afirmant que a Catalunya i en la part més oriental d’Aragó parlem una mateixa llengua.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja