La Terra Alta i el Matarranya exploren fórmules de col·laboració en l’àmbit cultural

riberaonline: La Terra Alta i el Matarranya exploren fórmules de col·laboració en l’àmbit cultural.

Tècnics dels consells comarcals del Matarranya i la Terra Alta i artistes d’ambdós comarques han celebrat una primera reunió de treball a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta amb l’objectiu d’explorar fórmules de col·laboració conjunta en l’àmbit artístic  i cultural.

S’ha valorat la possibilitat de realitzar diferents mostres de l’obra dels artistes en els diferents espais expositius del territori i també establir taules de debat i jornades d’intercanvi d’experiències entre els artistes d’ambdós territoris. És per això que s’ha acordat començar a treballar en una futura planificació per a l’any 2014, pel que fa a espais on poder exposar les obres i en possibles artistes interessats en exposar.  

Tot i això, els dos territoris tenen interès a intercanviar i incentivar experiències culturals tant en el mon de l’art com en el de les lletres, la música i d’altres.

Aquestes accions donen continuïtat a l’acord de col·laboració existent entre els dos territoris i on ja s’han començat a desenvolupar accions especialment en l’àmbit del turisme.