Antoni Bolinches ens presente “un cop de sort” amb un dinar tertulia a Arenys de Lledo!!

Antoni Bolinches ens presente “un cop de sort” amb un dinar tertulia a Arenys de Lledo!!.Foto de portada


  • Temps serè 32 °C / 22 °C
  • ANTONI BOLINCHES (Barcelona 1947) és Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació amb grau de Llicenciat en Psicologia i Master en sexualitat humana. És un dels introductors de la psicologia humanista a Espanya i des d’aquest enfoc s’ha especialitzat en el tractament dels conflictes de parella, les disfuncions sexuals i les teràpies de creixement personal.

   L’any 1994 va fundar l’IPAB i l’any 2004 va crear la Terapia Vital, una metodologia terapèutica especialment creada per afavorir el desenvolupament de potencials i la realització personal. Les seves teories sobre l’autojuda, com a mètode a través del qual les persones poden convertir-se en terapeutes de sí mateixes i conquerir la maduresa, estan àmpliament desenvolupades en els seus llibres d’autoajuda.
   És professor i coordinador del Master en Sexologia Clinica i Salut Sexual de la Facultat de Medicina de la UB i professor-col•laborador del Master en Educació Emocional de la Facultat de Pedagogia de la mateixa Universitat. És també professor convidat d’altres universitats i institucions acadèmiques relacionades amb la formació de postgrau en Psicologia i Sexologia.
   És membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i de la Federación Española de Sociedades de Sexología. Col•labora habitualment en diferents mitjans de comunicació i la seva àmplia activitat clínica, pedagògica i divulgativa l’han convertit en un professional de prestigi que està creant escola entre les noves generacions de psicòlegs espanyols i iberoamericans.

   El Dinar-tertulia es a les 14:30 a la Contrada, Arenys de Lledo, tota la info la trobareu al http://www.facebook.com/events/148161198717466/?fref=ts

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja