La Cambra de Saragossa també vol autovia a l’N-420-87912

reus

La Cambra de Saragossa també vol autovia a l’N-420

El president de la Cambra de Comerç de Saragossa, Manuel Teruel, va donar suport ahir, en una visita a la seva homòloga de Reus, a la demanda que es desdobli l’N-420, l’autovia de Gandesa. Teruel considera que la petició «és perfectament compatible amb la decisió del Ministeri de Foment de prioritzar l’opció valenciana per la sortida al Mediterrani des de l’Aragó, la futura A-68», després que el ministre José Blanco ho condicionés dimecres a un hipotètic augment de trànsit. L’ens aragonès també dóna suport a la demanda que l’autovia entre Tarragona i Montblanc s’allargui fins a Lleida. D’altra banda, el grup de CiU a Reus ha acusat tant Blanco com el diputat del PSC Francesc Vallès de «burla» i d’«enganyar la ciutadania i defraudar les expectatives» per la «manca d’interès» a construir l’autovia, i troba la posició de Foment una «mostra de menyspreu» al territori. CiU demana a l’alcalde que «actuï amb responsabilitat i contundència» i s’uneixi a un front comú municipal per reclamar l’autovia.

Darrera actualització ( Dissabte, 3 d’octubre del 2009 02:00 )

El Punt – Notícia: La Cambra de Saragossa també vol autovia a l’N-420-87912.

Vist pel Casal Jaume I de Fraga