Activitats del cap de setmana al Matarranya

 

Durant este cap de setmana podrem trobar en el Matarranya les següents activitats:

      Calaceit.  El dissabte la Associació Cultural del Matarranya organitza la seua 23ª trobada cultural amb diverses activitats que es desenvoluparan al llarg del dia entorn de la llengua i el patrimoni cultural, que en aquesta ocasió contempla una visita als túmuls de Queretes i Areyns de Lledó. Informació.

      Ràfels.  El dissabte tindran lloc en el Jardí Botànic diversos tallers mediambientals.  Més informació: 676 30 80 21.

      Vall-de-roures.  La Biblioteca Municipal de Vall-de-roures està organitzant un club de lectura, més informació en el 978 89 01 27 o a la pròpia biblioteca. També en Vall-de-roures, al llarg de tots els caps de setmana del mes de setembre es podran degustar les tapes de 13 establiments adherits a la II Ruta de Tapeo ‘*Valdetapas’.

      Queretes.  El dissabte 21, el Dpto. de Joventut de la Comarca del Matarraña/Matarranya i les associacions de joves de la comarca organitzen l’II #en_moviment2, ‘Perduts al Matarranya’. Més informació en:

http://www.comarcamatarranya.com/cont.php?sec=Cultura&ssec=actividad&id=1236

      Queretes.  El diumenge s’organitza la IV Trobada amics del cavall amb diverses activitats tant per a genets com per al públic en general, a més de diversos tallers, munta de cavall i passejos en poni destinat a públic infantil. Inscripcions i informción: 620 35 70 19 – 620 12 12 30.

      Finalment, també a Queretes, el diumenge a les 19:00 h tindrà lloc a l’església parroquial un concert de piano i trompetes a càrrec de José Manuel Conte Bielsa i Manuel Conte Lorente.

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

www.comarcamatarranya.com

 

Dissabte 21 de setembre de 2013

II Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, a Calaceit

Els objectius de la Jornada són fer balanç general de la situació de la llengua catalana al conjunt dels territoris de parla catalana, conèixer les principals tendències sociolingüístiques i preveure’n alguns escenaris de futur. Hi participaran Ramon Sistac, membre de la Secció Filològica de l’IEC i delegat de l’Institut a Lleida; Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa Cruscat de l’IEC i membre de la Secció Filològica, i Natxo Sorolla, tècnic de la Xarxa Cruscat de l’IEC.

Lloc: saló de plens de l’Ajuntament de Calaceit

Hora: 11.15 hores

Organitza: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’Associació Cultural del Matarranya