2a Trobada de Saurins, El Matarranya 19 i 20 d’octubre

Ens plau enviar-vos la informació de la 2a Trobada de Saurins en territoris de parla catalana que tindrà lloc els propers 19 i 20 d’octubre al Matarranya.

Estem molt contents i orgullosos d’acollir aquesta 2a Trobada aquí i ens emociona la bona resposta dels participants, col·laboradors i inscrits que estem tenint. Amb tot plegat hem pogut preparar un programa on els saurins són els protagonites i on hi haurà varietat d’activitats; des de taules redones sobre les tècniques més avançades fins a excursions per a detectar les energies del territori o la presentació d’un vi amb el nom de Saurí i un cava amb el nom de Tel·lúric.
Així que, si us interessa el tema, us hi esperem!
L’assistència a les xerrades és lliure i gratuïta (dissabte al matí a Vall-de-roures i a la tarda a la Freixneda); però per a les excursions, el dossier i el dinar cal inscripció prèvia, trobareu la informació al pdf adjunt.


Butlleta d’inscripció Trobada Saurins 2013

Programa Trobada Saurins al Matarranya 2013

Pepa Nogués
Organització de la 2a Trobada de Saurins en Territoris de Parla Catalana
Aula d’Artesanies, Tradicions i Ecologia

Guies del Port SL
c/ Aragó, 76 CP 43597 -ARNES
c/ Calvario, 25 CP 44589 LA PORTELLADA
tel 977435515 – 676308021
info (arrova) guiesdelport.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja