Activitats del cap de setmana al Matarranya

Per a este cap de setmana destaquem les següents activitats:

 

      Calaceit.  El dissabte 19 a les 18:00 en el Museu Juan Cabré tindrà lloc el compte contes ‘Aiuni y la Caetra Mágica’.  Esta activitat s’emmarca dins de les V Jornades Iberes que organitza el Departament de Patrimoni Cultural de la Comarca del Matarraña/Matarranya.

 

      Vall-de-roures.  El diumenge, a partir de les 10:00 h, començarà la 8ª Ecofiesta que organitza del Departement. de Medi Ambient de la Comarca del Matarraña/Matarranya i que en esta ocasió està dedicat a la ‘Roba i oli usats’.  Els nens interessats a assistir a la mateixa que no s’hagin apuntat en els seus col·legis hauran d’inscriure’s abans del divendres al telèfon 978 885 06 67 o a l’e-mail m_ambiente@matarranya.org

 

      Vall-de-roures i La Freixneda acullen este cap de setmana una trobada de saurins.  Els interessat a assistir apuntar-se en el telèfon 676 30 80 21. Més informació en:

http://www.portalmatarranya.es/docs/anex69918.pdf

 

      D’altra banda, continuen este dijous les jornades de formació dirigides a ramaders d’oví i caprí, organitzades per la Comarca del Matarraña/Matarranya i l’Associació de Ramaders d’Oví i Caprí del Matarranya.  Més informació en:

http://www.portalmatarranya.es/docs/anex82489.pdf

 

      També a Vall-de-roures, la biblioteca municipal organitza un taller de compte contes que s’inicia este  divendres 18, i es perllongarà els dies 19, 25 i 26 d’octubre.  Este està dirigit tant a educadors, pares, responsables de biblioteques, animadors socioculturals, o qualsevol altra persona interessada a aprendre a explicar contes.  Més informació a la pròpia biblioteca o en el telèfon 978 89 01 27 o e-mail biblioteca@valderrobres.es.

 

      A Mont-roig està obert el termini per inscriure’s a la III Marxa Senderista ‘Camins de germanor’ que tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre i que en esta ocasió unirà les poblacions de Mont-roig i La Cerollera.  Més informació en:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex682.pdf

 

Recordar-vos que es poden visitar encara les exposicions:

 

      ‘AmbCalaceit’ de Román Vallés en el Museu Juan Cabré de Calaceit.  Fins a desembre de 2013.

      ‘Tauramaquia de Goya’ a la Sala Noble del Castell de Vall-de-roures. Fins a desembre de 2013.

      ‘Entre 2’ de Montse Romagosa i Ersi Samará a la Sala d’Exposicions de l’Antiga Fàbrica Noguera de Beceit. ÚLTIMS DIES!!  Fins al 26 d’octubre.

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

Telf. 978 89 08 81 – Fax 978 89 03 01

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja