Activitats Queretes i Calaceit del cap de setmana

 

Este cap de setmana seguim amb les X Jornades Culturals de la Comarca del Matarraña/Matarranya i l’IV Aficiona’T!, la mostra de teatre aficionat. Us comuniquem que l’activitat prevista per al divendres a Massalió se suspèn. La resta d’actes es mantenen:

 

DISSABTE, 23 DE NOVEMBRE

 

QUERETES

 

              17:30 h. Taula rodona sobre l’adopció i acolliment a càrrec de Montse Ferrer (IASS-Menors-Terol), Carmen Gallego (Assoc. SURYA) i Sandra Sánchez (Psicòloga), moderada per Sonia Esteve (Educadora Social Comarca del Matarraña/Matarranya). En el Saló d’Actes del Centre Cultural.

              19:30 h. Presentació del llibre Encara Som Nens a càrrec de la seva autora Rosa Mª Panadès, fotògrafa i mare adoptiva. En el Saló d’Actes del Centre Cultural.

              20:00 h. Inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Encara Som Nens’ a càrrec de la seva autora Rosa Mª Panadès. A la Sala d’Exposicions Tomás Riva (Antic Ajuntament).

 

L’exposició romandrà oberta el diumenge 24 novembre entre les 11:00 i les 21:00 h.

DOMINGO, 24 DE NOVEMBRE

 

CALACEIT

 

              12:00 h. Explica contes: ‘Contes de Boca en Boca’ a càrrec de Poliglota Teatre. En el Teatre Municipal de la Germandat.

              19:00 h. Teatre: ‘Escola de fantasmes’ a càrrec del grup Tramoiants de la Portellada. En Teatre Municipal de la Germandat.

 

 

A part d’estes activitats pels quals us agrada la música el dissabte a partir de les 16:30 h tindrà lloc en La Portellada la celebració de Santa Cecilia a càrrec de la Associació Musical Banda Comarcal Sant Antón.

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja