Nova pàgina Web dels “Amics de Nonasp” | Lo finestró del Gràcia

Nova pàgina Web dels “Amics de Nonasp” | Lo finestró del Gràcia.

Museu

L’Associació Amics de Nonasp ha estrenat un nou web que podeu visitar entrant aquí

La meua enhorabona a  aquesta associació per els seus treballs i tenacitat a favor de la cultura, llengua i etnologia de Nonasp, i a tots el veïns del poble per les seues aportacions per poder formar el museu.

L’Associació Amics de Nonasp, disposa d’un   interessant Museu Etnològic. Està situat al número 33 del carrer Soldevila. El Museu consta de 17 espais expositius amb un total de 440 m2. Allà hi podeu trobar: eines per treballar la terra, una casa antiga, una escola, barberia, carnisseria, una tenda, un forn de pa, etc. Gràcies a les donacions desinteressades de la gent de Nonasp, s’ha fet possible aquest museu.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja