Visites guiades a la Virgen de La Fuente fins a final d’any | Comarques Nord

Visites guiades a la Virgen de La Fuente fins a final d’any


________________________
comarquesnord.cat, pena-roja
dimarts, 13 d’octubre de 2009

Des de l’1 de setembre i fins el 31 de desembre s’enceta una iniciativa a Pena-Roja per tal d’aprofitar el patrimoni de la localitat i donar-lo a conèixer. D’aquesta manera s’estan realitzant visites guiades al Santuari de la Virgen de la Fuente, patrona de la localitat, i que és un monument declarat Bé d’Interés Cultural. La visita a aquest emblemàtic indret es completa amb un recorregut per la presó del segle XVI inclosa en la Ruta de les Presons Mezquín-Matarranya i el Punt Gòtic, situat en l’antiga església gòtica de San Miguel. Es tracta d’una visita d’una hora de durada aproximadament, on es fa una breu explicació de cadascun dels llocs assenyalats amb els que els visitants poden descobrir aquests peculiars racons de Pena-roja i els propis penarogins descobriran detalls d’aquests llocs que possiblement no coneixien.

__________
Documents
Horaris de visites

Divendres: 19:00 hores
Dissabtes i festius: a les 13.00 hores i a les 19.00 hores
Diumenges: a les 13:30 hores
El preu de la visita és d’1 euro per persona, a partir dels 12 anys
Telèfon de contacte: 978 89 66 67 ó 629 98 67 70

Visites guiades a la Virgen de La Fuente fins a final d’any | Comarques Nord.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja