CHA pregunta al govern aragonès per la celebració de l’any Desideri Lombarte | Mas de Bringuè

CHA pregunta al govern aragonès per la celebració de l’any Desideri Lombarte | Mas de Bringuè.

Diputat per CHA a les Corts aragoneses

Diputat per CHA a les Corts aragoneses

El diputat del Grup Parlamentari de Chunta Aragonesista a les Corts d’Aragó Gregorio Briz Sánchez, ha presentat avui, 10 de febrer, al registre d’aquesta institució, una pregunta parlamentaria a la consellera d’Educació, Universitat, Cultura i Esports del Govern d’Aragó, Dolors Serrat, demanant-li si l’Executiu autonòmic (PP-PAR) “té intenció de commemorar el 25é aniversari de la mort del poeta matarranyenc Desideri Lombarte i, en cas afirmatiu, quines accions té previst dur a terme i com?”.

En els antecedents justificatius de la Pregunta, el diputat de CHA recorda que aquest 2014 “ es compleixen 25 anys de la mort de Desideri Lombarte, un dels escriptors contemporanis més importants de la literatura en català, el poeta matarranyenc per antonomàsia que, a més va escriure també novel•la i teatre i treballà per la dignitat de la seua llengua, el català, a l’Aragó, com a membre i un dels fundadors de l’Associació Cultural del Matarranya i un dels organitzadors del II Congrés de Llengua Catalana a l’Aragó”.
La consellera Serrat té la obligació parlamentària de respondre per escrit aquesta Pregunta.

Pregunta CHA DL

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja