Els Catarres en concert a Saragossa

Els Catarres, que és un dels grups punters en Llengua Catalana i tocaran a Saragossa el propvinent 28 de febrer, a les 21:30h, a la sala Zeta.

El grup està fent un esforç per difondre el concert entre les diferents entitats de la Franja i Aragó. La sala Zeta, on es fa el concert, té una capacitat de 200 persones i escaig, i la voldríem omplir.  Per la nostra part, estem donant les màximes facilitats venent les entrades a 5 euros anticipadament, i 8 amb el regal del disc.

http://www.bandeed.com/concierto/zaragoza

 www.elscatarres.cat

www.facebook.com/elscatarres

www.youtube.com/elscatarres

Amb només dos discos i un EP, Els Catarres s’han convertit en una de les bandes més populars i seguides de Catalunya i un grup fixe al circuit de festes majors i festivals del país. La descàrrega gratuïta dels seus discos des del seu web, la interacció amb el públic a través de la xarxes socials, i sobretot, un directe explosiu són les claus que expliquen l’èxit del grup.

Postals, el seu segon disc, ha estat un començar de zero. Un repertori completament nou i una formació renovada i ampliada amb una secció de vents i una bateria. La fórmula era la mateixa: sonoritat acústica, a cavall del folk i el pop, amb tocs de reggae, country, corrido i bossanova, però amb els canvis han guanyat en intensitat festiva i energia ballable, i els seus concerts, com s’ha demostrat al llarg de la gira, han esdevingut autèntiques celebracions des del primer tema als visos.