Presentació del llibre “Queretes. La col·lectivització d’un poble aragonès durant la Guerra Civil (1936-1938) a Queretes” | Lo Finestró

Presentació del llibre “Queretes. La col·lectivització d’un poble aragonès durant la Guerra Civil (1936-1938) a Queretes” | Lo Finestró.

Queretes 2043

El 21 de març tindrà lloc al Saló Cultural de Queretes la presentació del llibre Queretes. La col·lectivització d’un poble aragonès durant la Guerra Civil (1936-1938) d’Encarnita i Renato Simoni, col·lecció L’Aladre de l’Associació Cultural del Matarranya. En primer lloc intervindrà l’Alcalde de Queretes donant la benvinguda. Desprès José Ignació Micolau, director de la col·lecció l’Aladre, presentarà breument la col·lecció, i acte seguit, l’historiador Julian Casanova i els autors presentaran el treball.

Queretes042