Resposta a Cartes Impertinents a Llibreria Serret

Marta Momblant Ribas:
Demà 8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora, L’Octavi Serret m’ha convidat a realitzar l’acte de signatura de llibres a casa seva, precisament amb el meu text Resposta a Cartes Impertinents, un mostrari de trifurques i divertides penalitats que portem passant tot el gran ventall de dones que som, dels temps de la Maria Aurèlia Capmany fins els testimonis que he anat recollint jo els nostres dies…!
Així, us fem saber que a partir de les 12’30 seré a la llibreria Serret de Vall-de-roures amb la meva recent eixida publicació d’Arola Editors la qual em serà un plaer compartir amb tots vosaltres, i per descomptat, aprofitar l’excusa per a tenir l’alegria de saludar-nos.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja