Els joves de Pena-roja confirmen que hi haurà Franja Rock 2014 i que serà el pròxim 21 de juny | Comarques Nord

Els joves de Pena-roja confirmen que hi haurà Franja Rock 2014 i que serà el pròxim 21 de juny | Comarques Nord.

Hi haurà Festival Franja Rock 2014. Així ho ha confirmat l’Associació de Jóvens de Pena-roja, entitat que al llarg dels últims 13 anys ha portat el timó del festival de rock més veterà que té el Matarranya. Enguany, el Franja Rock serà el 21 de juny, per a les Festes de Sant Joan, i durant eixe cap de setmana estan previstes un munt d’activitats dirigides als jóvens del territori. Tot i que encara no s’ha tancat la programació d’actes, està previst seguir amb la línia dels últims anys, fent xarrades, tallers, tast de productes de la terra i cerveses i música. El gros del festival serà el concert nocturn, que este 2014 s’espere prou potent. De cara a les pròximes setmanes s’anirà confirmant el cartell.