Activitats al Matarranya 15/3/2014

Per a este cap de setmana destaquem la 8ª Trobada de Bandes de Música de la Comarca del Matarraña/Matarranya, que tindrà lloc en el Poliesportiu de Ràfels este dissabte 15 de març a les 18:00 h. Esta trobada està organitzada pel Departament de Cultura de la Comarca del Matarraña/Matarranya, amb la intervenció de les bandes de ‘Peñarbes’, ‘Sant Antón’ i ‘Francisco Turull’, i amb la col·laboració de l’Aj. de Ràfels i l’Assoc. Cultural Estrets.

També, entorn de la música, en este cas folklòrica, en el Poliesportiu de Mont-roig tindrà lloc el diumenge 16 de març, la 2ª Trobada d’Escoles de Jota ‘José Antonio Pedrós’. Este festival és benèfic i la recaptació es destinarà per als malalts d’Alzheimer. La cita és a les 17:00 h.

Un altre esdeveniment organitzat en este cas pel Departament d’Esports de la Comarca del Matarraña/Matarranya és el 12º Cross Escolar del Matarranya.  Serà el diumenge al matí a partir de 10:00 h en el camp de futbol de La Freixneda.

D’altra banda, Pena-roja de Tastavins celebra el dissabte a la nit el carnestoltes amb ball i disfresses a partir de les 24:00 h.

A Calaceit el dissabte a les 17:00 h tindrà lloc una xerrada sobre l’adolescència, a la Biblioteca Municipal.  I Queretes finalitzen la seva setmana cultural amb teatre a les 22:00 h el dissabte i trobada de bolillos el diumenge entre les 10:00 i les 14:00 h.

Recordar-vos que els interessats en els tallers de cupcakes i galetes decorades que es realitzaran el 29 de març, encara tenen termini per inscriure’s (data límit  sobre el 21 de març).  Mes informació:

http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex27357.pdf

 

 

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

Avda. Cortes de Aragón, 7. 44580-VALDERROBRES (Teruel)

Telf. 978 89 08 81 – Fax 978 89 03 01

www.comarcamatarranya.com

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja