José Ángel Biel fa amics a Catalunya | Lo Finestró

José Ángel Biel fa amics a Catalunya | Lo Finestró.

DESAYUNO INFORMATIVO CON JOSÉ ÁNGEL BIEL

El diari El Punt Avui publica:

El president de les Corts d’Aragó, José Ángel Biel, va afirmar ahir a Madrid que la consulta a Catalunya no es podrà celebrar, i va advocar per retirar les urnes el 9 de novembre si el govern català opta per tirar endavant el referèndum unilateralment. “Quan convoquin la consulta, s’haurà de prohibir. I si igualment treuen les urnes al carrer, s’hauran de requisar”, va afirmar.

Biel hi va afegir que la solució al problema català és “qüestió de paciència i d’aplicar la llei”, i va demanar que no es continuïn reconeixent privilegis a certs territoris. “A Catalunya se l’està tractant com si fos un estat. Aragó no pot acceptar tenir menys drets que Catalunya”, va afirmar. També es va mostrar contrari a la proposta d’estat federal asimètric del PSOE, ja que creu que els conflictes territorials a l’Estat espanyol “són irresolubles”. El líder del Partit Aragonès, que es va referir a Catalunya com a “regió”, va denunciar que s’hagi de repensar la divisió territorial només perquè “alguns” es queixin, i va defensar que l’actual sistema autonòmic vagi acompanyat d’un “model de finançament mixt, entre el model del concert econòmic i el general”

El que no diu el Punt Avui és que el Sr. Biel va rematar la intervenció dient que hi ha conflictes que són irresolubles perquè “el que nace barrigón tontería que lo fajen” (tal vegada després abaixà la mirada per observar-se). Així es fan amics i es promociona Aragó a Catalunya. En tot cas, segur que els bons madrilenys substituiran amb escreix els perversos catalans pel que fa a les relacions comercials i turisme.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja