Aragó al Cicle Llengües i Nacions: La Barraqueta

 
Cicle Llengües i Nacions: La Barraqueta
 
A segunda parti d’o ziclo que se fa en o Ateneu Independentista La Barraqueta de la Vila de Gràcia, que iste mes de marzo ye adedicato á Aragón, nos amana á l’estau político d’a luita. Estará a cargo de Luna Fajó y Jorge Romance (Puyalón).
Chuebes 27/3, 20 oras.
Ateneu Independentista La Barraqueta de la Vila de Gràcia
Carrer Tordera 28-30
08012 – Vila de Gràcia
Tel. 932131056
 

Imatge nova

Folk als Mercats amb la Fanfàrria Transpirenaica


La Fanfàrria Transpirenaica neix fruit de l’agermanament musical entre músics aragonesos, i de les regions franceses de l’Ariège i la Bigorre. Servint-se d’instruments tradicionals de les seves regions, presenten un repertori que reuneix melodies d’ambdós costats dels Pirineus sense limitar-se per aspectes geogràfics o culturals. La música ha de servir per a la unió, i així ho posen de manifest.
Dissabte 22 de maç a les 11h.
Tots els Mercats de Gràcia
(L’Abaceria, L’Estrella, Lesseps i Llibertat)

https://myspace.com/fanfarratranspirenenca