Activitats Matarranya abril

Per al mes d’abril els Departaments de Cultura i Patrimoni Cultural de la Comarca del Matarraña/Matarranya hem programat les següents activitats:

      Concurs ‘Valors del Matarranya. Cultura i Patrimoni Cultural’. Este concurs que arriba a la seva novena edició inclou les modalitats de fotografia i de vídeo.  Els interessats podeu trobar les bases en el següent enllaç:   http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex58275.pdf

      Quedaran les paraules…  En esta ocasió llegirem el dia 23 d’abril, a les 17:00 h, al Santuari de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja, l’obra de Desideri Lombarte i Arrufat, Les aventures del sastre Roc d’Arça. Esta lectura està oberta a tothom que vulgui participar, ho pot fer de manera individual o col·lectiva.  En el següent enllaç teniu més informació:    http://www.comarcamatarranya.com/docs/anex85271.pdf

      El dissabte 12 abril, amb motiu del Dia Internacional de Teatre que va ser el passat 27 de març, anem a tenir una actuació de teatre a càrrec de Jaime Cros Gil i els membres dels grups de teatre aficionat que existeixen en el Matarranya. Monòlegs, curts, esqueches, somriures, emocions,… en definitiva teatre.  En finalitzar es llegirà el manifest del Dia Internacional del Teatre d’aquest any.  Serà en el Saló Multiusos de l’Ajuntament de La Vall del Tormo.

      L’exposició ‘Lo Sarmenté. Antiga línia de Tren de la Val de Zafán’ estarà oberta al públic entre el 7 i el 23 d’abril a la Sala Multiusos de l’Ajuntament de Rafels.  Esta exposició recull una mostra de fotografies antigues de l’antiga línia de ferrocarril, avui convertida en via verda.  Una mirada al nostre passat més proper que no deixarà indiferent als més nostàlgics. Esta exposició està prevista que recorri tota la comarca al llarg de l’any.

Animar-vos a concursar, llegir, mirar, sentir i gaudir de la nostra proposada cultura per al mes d’abril

Salutacions,

David Arrufat Andreu

COMARCA DEL MATARRAÑA/MATARRANYA

Departamento de Cultura

www.comarcamatarranya.com


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja