L’IEBC edita una versió infantil del cançoner de Josep Galan: ‘Toca Manetes’

Portada Toca manetes de Josep GalanL’IEBC EDITA UNA VERSIÓ INFANTIL DEL CANÇONER DE JOSEP GALAN: ‘TOCA MANETES’.

L’Institut d’Estudis del Baix Cinca IEA ha editat una versió infantil del cançoner de Josep Galan, l’exhaustiu recull de cançons típiques de Fraga reeditat l’any passat. L’adaptació infantil porta el títol de ‘Toca Manetes’ i es presentarà al públic en el marc de la celebració del 23 d’abril d’enguany, dia del llibre.

Toca manetes de Josep Galan es presenta en format d’àlbum il·lustrat, adreçat al públic infantil i a pares, jaios i tothom que vulgue contribuir a transmetre les nostres cançons tradicionals i així, garantir la transmissió generacional del nostre folklore. El llibre, que ha sigut il·lustrat per Betania Zacarías, portarà un CD, en el qual s’apleguen trenta-quatre pistes de temes infantils del cançoner de Galan, alguns recitats i altres cantats; i a més, conté una carpeta amb les partitures. Les cançons van ser musicades per alumnes de l’Institut Musical Comarcal i la Coral de Fraga, sota la direcció de Pili Calvet i Ramon Elies, respectivament.

Aquesta publicació una de les empreses més ambicioses de l’Institut d’Estudis del Baix Cinca IEA, no solament per la gran quantitat de professionals que han participat, sinó també pel seu elevat cost econòmic.

El llibre es podrà adquirir a la parada de l’Institut d’Estudis del Baix Cinca el dia del llibre, 23 d’abril, i el dia de la Faldeta, el dia 27 del mateix mes, i qualsevol altre dia al local de l’entitat. A més a més, també es vendrà a la major part de les llibreries i de les botigues d’articles infantils de Fraga.

Exemples:

Anunci Toca manetes

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja