Fira d’Antiguitats a la Freixneda | Lo Finestró

Fira d’Antiguitats a la Freixneda | Lo Finestró.

 

Fira la Freixneda 4

 

Fira la Freixneda 1Com tots el dissabtes de Setmana Santa, a la Freixneda té lloc la Fira d’Antiguitats. Arts i Oficis, Monedes i Bitllets. Aquest any ha estat la XV fira, la qual cosa vol dir que ja està ben consolidada. Atès l’èxit dels anys precedents, la d’aquest any s’ha perllongat un dia més. El dissabte va estar ben ras i lluminós, però el diumenge faria figa: aparegué el vent i la pluja. Cal dir que la varietat de productes de tot tipus li dóna un caire força popular. En general els preus són moderats, tot i que el regateig està sempre present. No ens cansarem de recomanar una visita per al pròxim any.Fira la Freixneda 2

 

Com altres anys l’Associació Cultural del Matarranya va plantar també la seua paradeta de llibres ben atesa per la Cèlia Badet i el seu marit C. Rallo. Una quans socis ens trobàrem una estona petant la xerradeta.

 

Fira la Freixneda 3Fira la Freixneda 5Fira la Freixneda 6