Boikot serà el cap de cartell d’un Franja Rock carregat de novetats i activitats | Comarques Nord

Boikot serà el cap de cartell d’un Franja Rock carregat de novetats i activitats | Comarques Nord.

comarquesnord.cat . Pena-roja . dimecres, 14 de maig de 2014

S’ha fet de pregar, però ja ho tenim aquí. Els pròxims 20, 21 i 22 de juny es viurà una nova edició del Franja Rock, el festival de música més veterà del Matarranya. Un Franja Rock que enguany arriba a la seua 14ena edició i que, per a celebrar-ho, reunirà un cartell molt complet. De fet, seran els madrilenys Boikot els caps de cartell d’una festa que reunirà activitats durant tot el cap de setmana. La consolidada banda torna al Matarranya després de molts anys. I ho farà per a presentar el seu últim disc en directe, Boikotea!!! L’actuació, a l’Edifici Multiusos de Pena-roja a partir de les onze i mitja de la nit. El cartell el complementaran Vadebo, música i lluita des de València. Tindrem també els Atzembla, arribats del País Valencià, que presentaran El teu viatge. Actuen per primera vegada al Matarranya. Hi seran també La Llitera Tropical, que punxaran totes les músiques imaginables. Prèviament hi haurà sopar popular i un munt d’actes per la vila de Pena-roja.

Un festival Franja Rock que al llarg del cap de setmana reunirà un munt d’activitats. Al concert del dissabte 21 de juny s’hi sumaran els actes de divendres, amb sopar popular, Trivial Pena-rogí i festa al Saló Cultural. De cara al dissabte, el programa del Franja Rock se solaparà amb les activitats previstes per commemorar la 24ena Trobada Cultural del Matarranya i retre homenatge a Desideri Lombarte. Hi haurà la presentació de Les aventures del sastre Roc d’Arça, narrativa de Lombarte. Hi haurà també presentacions literàries, actuacions teatrals, activitats infantils amb Poliglota Teatre o l’actuació de Túrnez & Sesé, emblemàtica formació que ha musicalitzat la poesia d’en Desideri Lombarte. A més, taverna reivindicativa a la plaça major, oferint músiques en viu, joc de pilota, fireta de la cervesa artesanal, tast de cerveses i també unes jornades sobre la nova política de l’aigua. Amb la presència de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, El Bergantes no se toca i Aturando Yesa.

Propostes per a tots els públics que s’aniran donant a conèixer al llarg dels pròxims dies a través del twitter i facebook del Franja Rock, des d’on se sortejaran entrades entre els seus seguidors. La venda d’entrades del concert es posaran a la venda els pròxims dies en diferents municipis del territori, com ara Pena-roja, Valderrobres, Alcanyís, Morella, La Codonyera, Saragossa, Massalió i Corbera d’Ebre. Segons va apuntar l’organització, hi haurà habilitada zona d’acampada de forma gratuïta i s’oferirà Mussol del Matarranya sempre i quan s’inscriguen els mínims d’usuaris per a fer els viatges.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja