Boikot encapçala el cartell del Franja Rock – Racó Català

Boikot encapçala el cartell del Franja Rock – Racó Català.

 

El festival més veterà del Matarranya prepara la seva 14a edició per als dies 20, 21 i 22 de juny

 

 

 

El municipi de Pena-roja és, de nou, el focus on el divendres, dissabte i diumenge de la tercera setmana de juny s’hi desenvoluparan els actes que l’Associació Cultural Tastavins amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pena-roja han preparat per aquesta 14a edició del Franja Rock.

L’actuació més destacada del concert de dissabte 21 és la del grup madrileny de punk-rock, Boikot, que torna al Matarranya despŕes de molts anys per presentar el se últim disc en directe: Boikotea!!. El grup actuarà a l’Edifici Multiusos de Pena-roja a partir de les onze i mitja de la nit, escenari per on també passaran els valencians Vadebo i els Atzembla, que actuen per primera vegada al Matarranya. Tancaran la nit els puntxadiscos La Llitera Tropical.

Les entrades pel concert es posaran a la venda els pròxims dies i es podran adquirir en diferents municipis del territori, com ara Pena-roja, Valderrobres, Alcanyís, Morella, La Codonyera, Saragossa, Massalió i Corbera d’Ebre. L’organització també habilitarà una zona d’acampada gratuïta. Durant tot el dia del concert hi diferents activitats per la canalla, actes literaris i xerrades al municipi. Els actes del Franja Rock se solaparan amb les activitats de la 24ena Trobada Cultural del Matarranya, que enguany retrà homenatge a Desideri Lombarte.

Vegeu la programació sencera del festival, del qual Racó Català n’és una vegada més mitjà col·laborador, aquí.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

La Franja